De lin e de lan

Salut!

Es pensades non arriben n’ara categoria de pensament. Son coma còps de cap que vòlen diboishar un cèrt movement que brotoe deth dubte e que va de cap tath liure reflexionar des ahèrs que mos entórnien. Non pas guaire, que mos i podem deishar era pèth… Uns auti còps deisharam qu’era expression mès creativa pogue gahar ua auta forma mès… poetica? Totun, ei un blòg mès de tanti que n’i a.

3 thoughts on “Salut!”

  1. Es pensades non arriben n’ara categoria de pensament.aquerò plan que non ac comprengui guaire.Escota, en prumèr lòc, gracies per aué-te decidit a compartir-mos es tues causonhes.E jo digui, es pensades, ua a ua, petit a petit, non conformen en cojunt, Eth Pensament.Punetets per toti es cornerets, moriamoria,… !Eranethou

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s