De lin e de lan

Que torne era fe!

Despús d’un periòde de crisi e vacillacion e de faus ateisme, me semble que m’a tornat era fe. Non ac pogui evitar. Supòsi qu’aguest procès va en parallèl ara mia dretizacion politica… ara que me diden que me sò tornat un shinhau sociata (quina pena de « periodista » sectari!). Qué i vòs hèr.

Era fe non ei racionau. Non pogui deishar de créder perqué non me ges. Racionaument, des deth punt de vista deth discors logic e sistematic, ei fàcil negar er hèt transcendentau, mès era fe ei un dò. E jo l’è. Sò en gràcia… Apa…

Mès, tranquilli, aguest còp non menaçarè damb ingressar en seminari. Ara ben, tanpòc m’i trobaratz bramant crits anticlericaus. Tanpòc me ges, surtot quan damb quauqui des clèrgues dera Glèisa d’Aran as compartit grana amistat.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s