De lin e de lan

Peth cambi!

Eth cambi s’aprèsse, a jutjar pes vòstes intervencions. Pòrti un an en tot escríuer es mies pensades e enquia ara un pòst non auie generat tanti comentaris des lectors. A toti, gràcies per animar aguest espaci.

Se complís un des objectius que m’è proposè en tot crear aguest cornèr cibernetic: generar debat e recúelher çò que pense part dera opinion publica aranesa. E semble que cada còp mès gent apòste per que ena nòsta maxima institucion se produsisque un cambi que dòte a Aran de quòtes mès nautes de benèster e ambicion de país. Naues idèes entà mès Aran.

Per aquerò vos convidi a toti a liéger e intervíer en prumèr diari digitau d’Aran, Patè de campanha, entath quau m’i dedicarè de plen en tot deishar momentàniament es Pensades. Me semble de grèu deishar tot just ara eth blòg, mès mos podem trobar, se voletz, en aguest nau projècte comunicatiu, fresc, viu e damb ganes, tanben, d’estornejar era vida publica.

Enquia ben lèu!

1 thought on “Peth cambi!”

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s