De lin e de lan

Eth Pirenèu vire tara quèrra

Era victòria deth Partit Sociaudemocrata en Andòrra confirme eth virament deth Pirenèu entara quèrra. Andòrra, coma Aran, a votat cambi, e, tanben coma ena Val, a acabat damb decades d’egemonia dera dreta (14 ans, en cas andorran; 12, en aranés). En tempsi dificils, era gent òpte per politics seriosi e responsables, aptes entà hèr front as reformes de besonh, qu’afècten ara desestacionalizacion deth torisme, ath cambi de paradigma economic e ath refortilhament des politiques sociaus. Totun, eth candidat Jaume Bartumeu aurà d’afrontar reformes d’especiau transcedéncia en Principat, coma era introduccion d’impòsti dirèctes e eth punt e finau deth secrèt bancari. Des d’Aran, li desiram toti es encèrts e tot eth coratge de besonh.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s