De lin e de lan

Que ve d’Alguaire

Aire que ve d’Alguaire… Farem l’acudit fàcil: aire per enlairar-se, a les terres de Lleida, més a prop del Pirineu, de l’Aran, que té ben a propet també, encara que, a vegades, no el tinguem massa en compte, un magnífic centre de serveis i millors infraestructures, com és Tolosa, sobretot, « caplòc d’Occitània ».

El millor: el Govern d’Entesa ha donat un pas més en l’articulació d’aquesta Catalunya cívica, en xarxa, somiada pels noucentistes. L’aeroport lleidatà és un nexe força destacat en aquest sistema infraestructural que es basteix: ens obrirà una part del món, del mercat que ens vingui a veure, viatgers nosaltres també de visita a París, ai París!, del país d’Oil…

Vull dir que ¿quantes vegades havíem sentit a parlar de l’aeroport d’Alguaire? I, com sempre, un govern de progrés ha posat fil a l’agulla per fer realitat els desitjos d’aquestes terres. Uns parlen i parlen i parlen i sempre parlen, però heus ací el president Montilla al capdavant, davant el primer aeroport promogut i construït pel Govern de la Generalitat.

La Catalunya que sap on va enlaira Catalunya amb fets!, perquè les paraules se les emporta aquest aire que ve d’Alguaire.

Advertisements

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s