De lin e de lan

Transformar

La capacitat de transformació d’un poble caracteritza també la manera de fer del seu govern, que no pot limitar-se a gestionar el que ja hi ha. Malgrat les enormes dificultats econòmiques que, a més, pateixen avui les administracions públiques, esdevenen encara més urgents l’esforç, la creativitat i el servei pel bé comú. Projectes com el de Bossòst, les rutes protectores, el primer en obtenir a l’Aran l’aval de la Generalitat a través del programa Viure al Poble Més, amb fons de la UE, volen contribuir a la millora integral del municipi, amb motiu de les ermites que envolten la població a mode de cinturó protector i donen identitat a Bossòst. La proposta serveix per gaudir dels racons amb encant i interès, com l’església romànica recentment declarada, tot seguint les rutes a peu, en bicicleta, en família, amb tres finalitats principals: la regeneració urbana, tan necessària; la promoció artística i cultural del patrimoni local; i, per tant, la dinamització turística i econòmica que ajuda a la prosperitat i l’ocupació dels seus habitants, perquè, en definitiva, es tracta d’això: de poder viure al poble el més dignament possible.

(Suplement AUÉ, del diari SEGRE, 28 de març de 2015)

Advertisements

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s