Finau de carrèra

Açò s’acabe, tu. Enquia ací auem arribat. È hèt eth darrèr examen dera carrèra e sonque mos manque entregar eth trebalh de periodisme literari (ua analisi comparativa der ací poetic en Hölderlin e Leopardi en relacion damb eth Dasein de Heidegger: einh?). Quate ans qu’an volat. Acamedicament, carrèra mediòcre aguesta de periodisme. Pòga causa, coma eth Govèrn d’Aran: lèu tà passar eth còp. Li manque reflexion, orison filosofic.

Sens dubte, ua des melhors assignatures qu’a estat era deth bar: quin aprenentatge eth dera tertúlia dera vida! Era politica, es libes e era literatura, es amors e es sèxes, es confidéncies e es arrirs mès sonori dera facultat. Ai, e ara qué? De moment, deman, en dia dera Hèsta d’Aran, pujaram tath país, e dimenge, votaram a favor deth nau Estatut. Votar ‘non’ ei autant de mediòcre: ei ua rabieta que mos deishe estordidi demorant un aute Zapatero improbable. ¿E non parlauem dera carrèra? Me desviï, me desviï…

Advertisements

One thought on “Finau de carrèra

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

w

Connecting to %s