De lin e de lan

Qué cau hèr?

Eth programa de doctorat de filosofia dera UAB m’a engresgat fòrça. Era qualitat ei de nauta volada damb assignatures coma Heidegger: lectura de Ser y tiempo; Estètiques contemporànies; El idealismo alemán (impartida peth catedratic Raúl Gabás); o Walter Benjamin: Estètica i llenguatge. M’agradarie fòrça hèr-le mès tanben me senti comprometut a on sò ara, en Gabinet deth Conselhèr d’Agricultura, amassa damb uns auti projèctes de caractèr public en un an intèns e plan interessant. ¿Qué me cau hèr? Ei clar que non se pòt planificar…

4 thoughts on “Qué cau hèr?”

  1. En Gabinet deth Conselhèr deth DARP???Vigila non se te meten es pèus de punta der  » ENCHUFASSSSO « .E dempús parles de transparéncia e des cargues de confiança???AGUESTI  » SOCIATES  » NON AUETZ VERGONHA.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s