De lin e de lan

Entener-se o non entener-se

Eth candidat José Montilla artenhec uns resultats insatisfactoris que l’an amiat a hèr ua fòrta autocritica. Semble qu’eth lidèr deth PSC auesse agut de dimitir coma candidat. Totun, era majoria parlamentària ei des esquèrres e José Montilla ei eth cap de lista dera prumèra formacion dera socialdemocràcia catalanista.
Ei logic, per tant, que tant peth sòn cargue de contròtle deth prumèr partit deth centrequèrra coma pera posicion estrategica laguens des esquèrres catalanes lidère ara eth Govèrn d’entesa qu’ager presentèc auent coma basa eth patriotisme d’arraïtz sociau. Mès encara, quan deuant, liderant era oposicion, i a un Artur Mas fracassat e desorientat pera sua incapacitat entà bastir aliances mès enlà des sòns sòcis d’Unió Democràtica.
Non sabi s’ei un mau endemic de Convergéncia, mès era nòsta realitat mès pròplèu demòstre tanben qu’es representants convergents aranesi son incapables d’entener-se damb quaquarrés que non sigue deth sòn partit. ¿I pòt auer ua mòstra mès lamentabla de sectarisme?

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s