De lin e de lan

Cambis camaleonics

Cèrtament, non mos dèishe de chocar era capacitat d’adaptacion camaleonica ath miei politic e mediatic de quaqu’un, que non dubte en cambiar uns principis per uns auti, s’atau ac requerís era possibilitat de medrar. Ja passe soent enes govèrns, ara qu’èm en etapa de cambis.
En Executiu aranés, sense anar mès luenh, auem bèra mòstra exemplarizanta. Aué foti a parir ath Síndic e deman au lequi eth cu. Aué critiqui ua publicacion e deman m’i publiquen un article. Admirable, admirable…

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s