De lin e de lan

Era ora der espaci public

Ara ei era ora dera politica en Aran. Era ora de retornar ara politica era sua autonomia. Era ora des ciutadans representadi amassa peth dessús der interès individualista. Era ora de bastir en Aran er espaci public perdut.

Era massificacion territoriau a trauèrs d’urbanizacions omogeneïzadores (Ruda ei eth cas extrem) an aucit er espaci public, er espaci de trobada e d’intercambi d’experiéncies. Bastir espaci public vò díder garantir ath ciutadan era sua votz e espontaneïtat en carrèr.

Ei ora de priorizar era plaça, era bibliotèca, er equipament esportiu e culturau, eth parc, eth camin vèrd, era bastissa de léser, eth casau deth jubilat, eth locau sociau. Per espaci public aranés! Pera vida amassa e en comunautat!

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s