De lin e de lan

Montilla en Aran

Era prumèra visita deth president Montilla entà Aran a estat plan significativa. A permetut visualizar era apòsta deth govèrn catalan per ensenhament e per un nau finançament entath país a trauèrs dera naua Lei de regim especiau que s’a d’aprovar pendent aguesta legislatura, atau coma a anonciat.
Era inapelabla collaboracion institucionau, fòrtament violada peth populisme de Barrera, pòt èster reforçada per un nau executiu en Aran coma era melhor garantia entà arténher mès autogovèrn e mès benestar.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s