De lin e de lan

Informacion?

M’avertissen dera prauba cobertura informativa der esbauçament deth tunèu que n’a hèt eth Govèrn d’Aran mejançant era sua plana wèb, surtot s’ac comparam damb eth seguiment que n’ha hèt tant Foment coma era Generalitat. Efectivament, era informacion (servici public) ena wèb se limite ara publicacion d’ua vintia de fòtos. N’ua linha d’explicacion. Coma me didien, non se sap s’a caigut un meteorit, se i a agut ua explosion, se i a victimes. Arren d’arren. Se demòstre un còp mès qu’eth Govèrn d’Aran ère pendent d’ua auta causa: hèr tapatge, cercar era bronca, organizar actes d’adesion damb quate drapèus. Quin servici d’informacion? Pura propaganda de partit emplegant es recorsi des Institucions.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s