De lin e de lan

Paco Boya, eth pròplèu Síndic d’Aran

Pues va a ser que sí. Paco Boya serà eth Síndic d’Aran entàs pròplèu quate ans. Unitat d’Aran-PM-PSC s’a impausat enes eleccions tath Conselh Generau d’Aran coma eth partit mès votat damb eth 46 % des vòts e damb 6 conselhères, e atau madeish eth PRAG a artenhut tanben un representant, causa que possibilite era formacion d’un govèrn presidit per Boya.

Se me permetetz eth topic, ei tot un cambi istoric d’ençà era reinstauracion deth Conselh, governat tostemp per CDA, a excepcion de 22 mesi. Me semble que non podia començar de melhor manèra era retornada entà d’aguest blòg.

5 thoughts on “Paco Boya, eth pròplèu Síndic d’Aran”

  1. ara ei era ura de demostra de ke hem capassi,calera « pasar » de tuti akeri cumentaris d’aguesta gent ke ahuem futut deora det poder e treballar forsa ta millora aguest pais ke tuti estimam. visca era Val D’Aran. visca et nau sindic e tut et son gobern.

  2. El progreso de un pueblo se mide por el nivel de felicidad de su gente. Las pasiones deben guiarnos, pero no dejarnos ciegos.Obrar siempre de modo que vuestra conducta pudiera servir de principio a una legislación universalFelicidades y adelante que hasta la más larga caminata empieza con un pequeño paso.Dialogo, transparencia y honestidad.

  3. SI SI Enorabona, pensats que auetz hèt com en ajuntament de Vielha, tamb 6 (PSC), 6 (CDA) E 1 (PARTIT REVOLUCIONARI E LOCALISTA ARTIES E GAROS), uy uy quina de compromisi…, ja te deisharan colabora tam eth prag? es tons vesins de Les? o d’aciu quate ans calera presentar partits localistes en toti es terçons… a on VAM????? Per cert, es pactes ei lo de voste com: Generalitat, Conselh, e…. Vielha?? a carai non an volut saber arren de vosati??? Bueno cacerolada òme que ei lo que toque, avantes de comença, ja cansats!!!!!!

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s