De lin e de lan

Adishatz!

Enquia ací pogui escríuer. Un an d’activitat bloguèra m’a permetut d’exteriorizar inquietuds, compartir impressions e tanben dissentir d’opinions. A valut era pena, surtot pera vòsta participacion e lectura atenta. Gràcies a toti. Mès ara me cau deishar, aumens per ua tempsada, eth cornèr des pensades, pr’amor que tot just qu’è temps entà teclejar çò que me borís en cap des qu’è assomit naues responsabilitats en Conselh Generau d’Aran. Non m’agraden es adius, per aquerò demori retrobar-mos lèu e damb era madeisha predisposicion e interès. Adishatz e, se me permetetz, ua abraçada a toti!

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s