De lin e de lan

Que torni!

Dempús d’un periòde de cambis, reestructuracions tant vitaus coma laboraus e plaçat dejà en un nau escenari didem-ne vivenciau, sajarè de reempréner era mia activitat bloguèra damb era volentat d’expressar çò de mès subergessent que m’entórnie e que creigui que vos pòt interessar de bèra forma.

Ja avertisqui qu’aguesti pòsts seràn, coma tostemp, tempatives, aproximacions, un sajar en movement, en procès… Sense vertats absolutes e damb era possibilitat de rebàter tot çò que consideretz avient de contestar… Un blòg coma obertura incitada, coma un espaci mès qu’exercís d’amfitrion d’aqueres pensades possibles…

2 thoughts on “Que torni!”

  1. Ua wèb institucionau (www.aran.org) paralizada, un boletin de partit en foncionament damb un estil que mos ei familiar, un cargue dera administracion que se vante en sòn blòg deth boletin deth partit… Indicis que mos amien a pensar qu’ath darrèr des t’en recordes??????me semble que penden aguesti quate ans te’n vas a auer de minjar quauqua…t’en das conde en qui t’as convertit???Huelhes convergentes, que se caracterizen pes atacs personaus, especulacions e mentides, se trape er inefable cap de comunicacion deth govèrn d’Aran, un naut cargue de sòu public dedicat ath trebalh de partit. Un aute des escandals que taquen ath govèrn de Carlos Barrera en confóner reiteradament partit e institucion.ja t’as vist reflexat eh???

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s