De lin e de lan

Amassa des deth respècte

Un projècte integrador sus era basa deth respècte as persones. Atau plantege Unitat d’Aran eth sòn orizon entà governar Aran enes pròplèus ans. Atau se despren non sonque deth sòn lidèr e responsables, senon tanben des ciutadans que balhen supòrt ath cambi. Ac comprovè personaument en acte de presentacion dera candidatura de Paco Boya. N’un excès verbau contra er adversari. Era justa critica, ponderada, òc, coma non, qu’atau ei era democràcia e atau ua oposicion responsabla, mès tostemp des dera propòsta en positiu, des dera moderacion e equilibri qu’adòpte ua fòrça qu’ei alternativa e que pòt governar.
Era màger part des ciutadans, de CDA, UA, PP o çò que volgatz, desiren uns governants que lidèren, que dialòguen e que gestionen damb eficàcia e proximitat, entà toti e peth ben de toti. E sincèrament, des deth mèn possibilisme, des deth mèn reformisme sociau, aué, qui mès s’aprèsse ad aguest ideau, ei era candidatura que represente Boya. Dilhèu sò trompat, mès es autes opcions s’aluenhen der Aran que m’agradarie veir bastit.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s