De lin e de lan

Quini modaus!

Bravo! Quin exemple d’elegància politica e d’educacion democratica era que manifèsten es comunicadors deth Govèrn d’Aran en qualificar era candidatura d’UA de « carn fresca » damb gent « passadeta »! Me retracti de totes es critiques que, evidentment injustes, è lançat contra eth Govèrn d’Aran pes sues formes « barroères ». Paradigma dera contencion enes comentaris, deth reconeishement sincèr der adversari, d’ua finezza politica que non enten de lenguatge sexista, d’arguments ad hominem, que se centre en debatir projèctes sense quèir en mensprètz des persones que les representen. Bravo, Barrera-Colomines! Pòc m’imaginaua que serietz capables d’arribar ad aguest nivèu!

(Gràcies, atenta lectora, per participar en aguest espaci. Gràcies ara tua intervencion è pogut percatar-me d’aguestes prumères reaccions convergentes, tan edificantes, coma as pogut constatar.)

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

Connecting to %s